За сприяння Кам’янського заповідника місцевих школярів запрошували на патріотичний табір "Гайдамацьке коло"

До Кам'янки завітав працівник Черкаського обласного центру національно-патріотичного виховання, член ВГО "Сокіл" Віталій Козир. За організаційної підтримки Кам'янського державного історико-культурного заповідника з учнями міських шкіл були організовані пізнавальні зустрічі, на яких він подавав інформацію про літній патріотичний табір "Гайдамацьке коло". 

Даний національно-патріотичний табір підготовлений для юнаків та дівчат і включає в себе військову та спортивну підготовку, морська справу, командні змагання (Теренова гра, "Лава на лаву" та інші), рукопаш, альпінізм, пейнтбол, страйкбол тощо. А також шуканку (квест), лекції з екосвідомості, історичні гутірки та мандрівки, теорію тотального опору, патріотичне виховання, школу виживання, тренінги з особистого розвитку та ін.
Крім основної частини табору на учасників чекає багато вражень та невід'ємних складових таборового життя: нові знайомства з однодумцями, цікаві розмови та ігри, вечірня ватра та багато іншого.
Цього року буде проведено 3 заїзди на табір (в кожному із літніх місяців), тривалістю по 10 днів. Важливо, що всі ці табори оплачені коштом Черкаської обласної ради, тому від школярів необхідне лише бажання, дозвіл від батьків, готовність до фізичних навантажень тощо. 
Кам'янські дітлахи стали одними з перших, кого освідомили з даним цікавим дійством. Ще під час зустрічей школярі виявили бажання бути в цьому таборі. Тож чекаємо на активність від дітей, впевнені кожен з них не пошкодує за свій вибір.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?