Після більш ніж річної перерви Остап Шутко28 квітня 2018р. о 15-00 знову в Черкасах

Разом з Ольгою Шутко та Академічним оркестром Черкаської філармонії під керуванням Заслуженого діяча мистецтв України Олександра Дяченка він презентує нову програму VivalaVida!
І знову він не сам - а з усією сім'єю. "Родзинкою" концерту стане виступ трьох синів Остапа та Ольги Шутків: піаніста Романа, який щойно випустив свій дебютний альбом PianoExplosion, скрипаля Назара, який спробує виграти у тата своєрідний скрипковий батл та віолончеліста Андрія, який хоч і має лише 8 років, уже об'їздив зі своєю маленькою віолончеллю всю Україну.
В концерті звучатиме і висока класика, і супервіртуозні твори, і музика до кіно, і кавер версії хітів естради.
Більшість творів написані чи оброблені спеціально  для Остапа та Ольги відомими композиторами. В рамках концерту відбуватимуться вікторини, лотереї..
Остап Шутко є лауреатом  міжнародних конкурсів, а також одержувачем  багатьох стипендій і нагород (зокрема від Президента України, Академії Мистецтв України, Королеви Іспанії, ЮНЕСКО, Муніципалітету Мілана,Папи Бенедикта XVII, AmnestyInternational  та ін.) Справжній віртуоз, він є майстром комунікації і легко знаходить контакт з будь-якою аудиторією. Він сприймає усі музичні ідеї, жанри і має величезний репертуар: класичні скрипкові твори, сучасну музику (багато композиторів присвятили йому свої твори ), популярні твори. Тому його концерти цікаві не лише професіоналам-музикантам, але і людям, які вперше попали на "академічний" концерт, якщо таким можна назвати концерт Остапа Шутка.
Ольга Шутко – концертуюча українська віолончелістка, в її репертуарі є майже всі відомі твори для віолончелі а грі притаманні глибина, напруга, співучий ліризм, і вона завжди старається довести, що гра на віолончелі може бути також легка і віртуозна – така, як гра на скрипці. Лауреат міжнародних конкурсів у Відні, Кальтанісетті, Києві Ольга Шутко постійно виступає як солістка, камерний виконавець і є співзасновником "U-тріо". Має компакт-диски, записи на радіо і ТБ.
Довідка за телефонами   0472- 50-65-57;    050-441-01-47;    067-442-27-03;    063-722-85-77.Вартість квитка 50-100грн.Інформація в інтернетіwww.shutko.com.ua

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно