Літак без неї. Бюссі Мішель

Ліз-Роз чи Емілі? Ким виявиться тримісячне немовля — єдина людина, що врятувалася під час падіння літака? Дві сім’ї — багата і бідна — ведуть запеклу боротьбу за право оформлення опікунства над дитиною. Вісімнадцять років по тому приватний детектив, який, здавалося б, знайшов ключ до цієї загадки, накладає на себе руки, лишивши по собі тільки зошит, що в ньому викладено всі деталі розслідування….
Це закручений сюжет і можу закластися, що ви до кінця нічого так і не відгадаєте! Це просто бомба і неймовірний фонтан емоцій! Рекомендую усім! Сам читав ночами, аби швидше довідатися розв’язку.
Я б порівняв цю книгу з раніше прочитаною Лінвуд Барклей, "Втрата". Там теж до кінця так і не міг відгадати, хто ж і в чому винен та де криється розгадка таємниці.

Коротше, «Літак без неї» просто крута книга, і не дивлячись на те, що така товста, була прочитана мною дуже швидко. Інколи, так, зізнаюся в гріхові, навіть перестрибував пару абзаців, щоб швидше довідатися, що далі.

Безперечно, книга залишає в душі вихор роздумів, емоцій, хочеться обдумувати сюжет і приміряти погляди на життя деяких персонажів до себе.

Рекомендую всім поціновувачам як детективів, так і трилерів.
Гайда читати! Недарма книга визнана бестселером!

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Хаб для ветеранів, приміщення для ВПО, ремонти їдалень, будівництво бомбосховища – що робиться в Шполянській ТГ

Працевлаштування осіб із тимчасовим захистом: скільки українців офіційно працюють за кордоном та у чому складнощі

Хто матиме право на відстрочку і “бронювання” – аналітики пояснюють закон про мобілізацію