Студентка УДПУ стала переможцем міського конкурсу молодих поетів «Тарасовими шляхами»

Студентка Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Олександра Смілянець стала переможницею конкурсу молодих поетів «Тарасовими шляхами», який проводився відділом у справах сім'ї та молоді Уманської міської ради.Їй вручено Кубок та Диплом переможця.


Олександра поділилася своїми роздумами про поетичний шевченківський конкурс:«Коли я згадую Шевченка, то уявляю…Ні, не білу хату у Моринцях, не календарі із зображенням поета. Я бачу перед собою українців, які стоять зимою на Майдані Незалежності і тримають у руках плакати з надписом: «Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!»
Організація таких заходів як конкурс «Тарасовими шляхами» надзвичайно важлива у наш час. Ідеї Тараса Шевченка не загинули. Слова Генія досі наповняють наші вчинки змістом. Ідеалом Шевченка була СВОБОДА. Тож будьмо вільними і сильними! Любімо свій рідний край! І ще… «Нема на світі України, немає другого Дніпра».
Колектив університету вітає Олександру із перемогою і бажає подальшого вдосконалення творчих здібностей, невпинного руху вперед і нових перемог!

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?