Публікації

Показано дописи з січень, 2017

Герої Крут поховані і на Черкащині (ФОТО)

Зображення
У День пам’яті Героїв Крут 29 січня на кладовище села Старосілля, що у Городищенському районі, прийшли небайдужі місцеві жителі, а також активісти Руху з Черкас і Сміли, представники громадської організації „Територія Гідності” зі Сміли, тощо.

Образити журналіста може кожен...

Опля! гроші так і сипляться!))) Вже якісь ображені люди пишуть в коментарях на "Прочерку", що мені заплатили за замітку про обрання керівника Черкаської музичної школи №3!!! Хто заплатив? Я досі не отримав гроші! Признавайся, невідомий благодійник - хто ти?))) П. С. А уявіть, якби я писав не замітку, а статтю, то це ж кількість знаків більше, більше роботи, більше проплат... Ох вже ці фантазери...... Пишіть ще))) Заступник Бондаренка на публічній презентації програм розвитку школи порадив присутній поцілувати кандидата (читати тут)

Переживаю за збереження Холодного Яру

Чомусь сумно стало від цієї новини, не тому, що я проти вшанування пам’яті героїв, а тому, що ми вже добряче знаємо як у нас в Україні реалізовуються ті чи інші проекти. Це ж засруть Холодний Яр по самі вуха і не буде вже тоді він мати того духу і тієї аури, який має зараз.... Не розумію потреби створювати меморіальні комплекси на 7 гектарів. Он під Шполою вже ставили палю, яка символізує чи то географічний центр України, чи то міжгалактичний центр.... Тепер щоразу, як водії мимо їдуть, то підсміюються.... Закатали в бетон частину поля і толку? А тепер на Холодноярщині розгорнуть будівництво на 7 гектарів.... Звісно, куди в цей час ще гроші дівати??? У Холодному Яру хочуть побудувати меморіальний комплекс площею до 7 гектарів (читати тут)

На цьогорічне Водохреще на річці Тясмині в Смілі молилися священики аж двох парафій

Зображення
Освячення води у Тясмині і купання на Богоявлення Господнє стало своєрідною візитівкою Сміли. Адже завдяки митрофорному протоієрею, отцю Михайлу Шевчуку (парафія Різдва Івана Хрестителя УАПЦ) це дійство набуло такого розмаху, що до міста цього дня повертаються заробітчани і їдуть гості з навколишніх міст і сіл. От і 19 січня людей було стільки, що почав загрозливо тріщати лід.

Організатори визначились із датою цьогорічного фестивалю «Холодний Яр»

Зображення
7-9 липня уже третій рік поспіль у селі Грушківка Кам’янського району відбудеться Фестиваль нескореної нації «Холодний Яр». Цьогорічзахід буде ще більш масштабним, кажуть організатори.

OLX визначив найпопулярніші бренди мобільних телефонів 2016 року

Зображення
Аналітики OLX вивчили, які телефони купували користувачі 2016 року за допомогою сервісу оголошень та склали рейтинг найпопулярніших марок серед нових та вживаних мобільних пристроїв. Нові телефони Очікуваним лідером для користувачів став бренд Apple. На другому місці за кількістю угод — недорогі китайські бренди. "Яблучні" телефони у два рази обійшли срібного призера, Samsung, на рахунку якого 12% угод за рік. У першу п’ятірку входить китайський техногігант Lenovo, який 2014 року закрив угоду з придбання колись популярного бренду телефонів Motorola.

Щоб розважити душу: учасники благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» організували новорічне свято

Зображення
Відділенням Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» в м.Черкаси (виконавчий директор Бугеря Тетяна Анатоліївна)   проведена зустріч «Колядуємо в колі друзів».

Перший збір літературного клубу провели «азовці»

Зображення
У штабі Черкаського осередку Національного Корпусу відбувся перший збір літературного клубу. Вечір був присвячений поезії, тож усі охочі мали змогу ознайомити присутніх зі своєю улюбленою поезією, презентувати власні вірші та обговорити творчість улюблених поетів.