Черкаські письменники розкажуть, як знайти свого видавця

ГО «Книжковий маестро» проводить круглий стіл «Як знайти свого видавця». Команда зібрала професійних та визнаних у творчому світі авторів, фахівців дотичних галузей, які разом з представниками видавництв шукатимуть шлях до «свого видавця».

Серед гостей –  Назарій Вівчарик, Юлія Фомічова, Тетяна Брукс та Наталія Лапіна. Вони розкажуть, як знайшли свого видавця та потрапили в письменницьку індустрію. Skype-спікери: Василь Теремко та Світлана Скляр, які представляють видавничу сторону.
На обговорення чекають тих, хто вже має готовий рукопис, але не знає, що робити з ним далі, планує стати письменником, а також охочих почути про:
особливості роботи з провідними видавництвами;
редакторську роботу з авторським рукописом;
чи можна заробити авторам на письменництві;
тенденції популярних тем на українському читацькому ринку та інше.
Час та місце: 12 вересня, 18.00 у ТРЦ «Хрещатик-Сіті» -2 поверх, оф. 67.
Вхід вільний!
Більше про гостей:
Назарій Вівчарик, журналіст. Віднедавна спробував себе в літературі. Один з лауреатів конкурсу ім. Григора Тютюнника. Друкувався в журналах «Склянка часу», «Світ Фентезі», «Дніпро», альманахах «Das Ist Fantastisch! Fairy», «Нова проза», «Позапростір». Деякі оповідання входили до збірок, зокрема, «Світильник Джека», «Це ж елементарно, сер», «Свині». До Форума видавців виходить книга «Звичайні незвичайні священики» Серед нарисів і робота Н. Вівчарика про священика зі Львова. Опубліковані онлайн книги (збірка детективних оповідань і містична повість). Цьогоріч у видавництві «Мандрівець» вийшла власна книжка «П’ятеро як один».
Юлія Фомічова, піар-менеджер, журналіст. Написала оповідання «Гарант кохання» про жінку, яка чекає чоловіка з війни, який опублікували у збірці «Любов така» київського видавничого центру «Академія». Це перший опублікований твір, який з’явився у друку після невеликого посту в мережі «Фейсбук».
Тетяна Брукс, письменниця, за фахом педагог і психолог. Пише остросюжетну жіночу прозу, українською та англійською мовами. Друкувалась у харківському видавництві «Віват» – «Бережіть янголів своїх», київському «Юстініан» – «Ожеледиця», а також в США видавництво «Pablication Consultant» – книга «My Angel». Решта вісім книг авторки вийшли в Черкасах. Проживала на Алясці, є членом американських організацій «Alaska Writers Guild» та «49 Writers», лауреатом конкурсу, оголошеного з нагоди сторіччя Анкориджа.
Наталія Лапіна, письменниця. Великі за обсягом твори пише разом з своєю сестрою Світланою Горбань, жанри різноманітні: детективи, фантастика, фентезі й романи про кохання. Член Національної спілки письменників України. Лауреат Першого Всеукраїнського конкурсу гостросюжетного роману «Золотий Бабай» (1999), дипломант V й ІХ Всеукраїнських конкурсів романів, кіносценаріїв та п’єс «Коронація слова 2005» й «Коронація слова 2009», лауреат Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова 2015».
Василь Теремко, директор «Видавничого центру «Академія», віце-президент Української асоціації видавців.
Світлана  Скляр, редактор, працювала в провідних українських видавництвах: «Клуб сімейного дозвілля», «Віват».

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative