Мій перший день на Форумі видавців: голова йде обертом

Вперше побував на Форумі видавців: і як автор, і як журналіст, і як просто читач. Львів є Львів. Файне місто, що тут скажеш. І де б я ще побачив свою одногрупницю Нелю з Золотоноші, як не у Львові. Це місто завжди дивує)))

На Форумі зустрів і Макса Кідрука, й Братів Капранових, і Василя Шкляра тощо. А ще бачив мужика в червоному костюмі і зрозумів, що такий костюм ніколи не вдягну.
Найбільше купив дитячої літератури, бо тепер все для Зорянки)))
Але насправді не лише дитячою літературою. На Форумі стільки книг, що спокус більше, ніж будь-де. Туди не можна брати багато грошей.
Окремий респект колезі Артуру, який попросив купити йому Жадана "Інтернат". Прочитав бігенько 20 сторінок - крута книга. Жадан таки талант. У нього такі порівняння, що насолоди від читання його книги, як від Кінга. До речі, про Кінга. "Серця в Атлантиді" таки не дають спокою, але зважив, що дешевше буде купити в магазині за клубною ціною, ніж на Форумі. На деякі книги там накручують ціни.
Головне! Спілкувався з Олегом Панфіловим. Він за пару тижнів планує бути в Черкасах - приїде на запрошення черкаського університету прочитати лекцію! Готуємось до зустрічі.









 ЯК ВАМ ЗАЧІСКА???


 Реберця під польську говірку...

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?