Форум видавців-2017. Вдалося долучитися до декількох презентацій (ФОТО)

Масштаб Форуму видавців справді вражає, от лише шкода. Це його і перевага, і недолік. Бо можна просто загубитися зі своєю презентацією серед купи інших презентацій.
Але спершу до Форума треба доїхати.

Ось як ми їхали))
Найперше я, звісно, кинув всі сили на презентацію своєї повісті «П’ятеро як один»
Скажу вам, що презентувати книгу у місті, де тебе майже ніхто не знає, дуже важко. Тож дякую тим, хто прийшов. Але презентація вдалася на славу. Найперше ж я виокремив для себе найважливіші речі, які будуть корисні для тих, хто купить цю книгу, однак про це ще буде в майбутніх дописав...

Також взяв участь в презентації збірки лауреатів першого літературного конкурсу ім. Г. Тютюнника
Приємно було побачити вже знайомі обличчя.
На презентації оголосили про старт другого конкурсу ім. Г. Тютюнника. Тож всі, хто хоче, хто пише на сільську та аграрну тематику, беріть участь!!! Думаю, по цьому конкурсі все можна буде згодом знайти в інтернеті та на сайті видавництва Саміт-Книга.





Згодом резентував збірку "Свині" у рамках заходу "Презентація новинок української фантастики. Пізнання себе". Цю почесну місію мені довірив Олександр Дмитровський, натхненник та організатор хорор-збірок. Що не сподобалося, так це велика кількість спікерів на цьому заході. Ми розпорошили увагу... На жаль...
Тут варто додати, що маю ще пару примірників збірки. Можете в мене їх придбати. Звертайтеся у "Фейсбук".
Окремо варто сказати за презентацію видавництвом Discursus книги «Звичайні незвичайні священики», де вміщений і мій нарис про отця Сергія Генгера. Захід був цікавий, змістовний, а справжньою окрасою став мужик. який дорвався в кінці до мікрофону і став верзти казна-що про закони, про правила життя, про політику. Реально такого дядька в парламенті не вистачає. Він би там дав всім жару.
А попри це, додам, що книгу про священиків будуть презентувати по обласних центрах. Може і в Черкасах... Очікуємо

Ну а наприкінці усіх чекав сюрприз - в неділю на Форумі вирубили світло(((( Така в нас реальність... В темряві, я вам скажу, не дуже й почитаєш ті книги... Тож поки є світло, читайте книги! І буде вам щастя!




Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно