В Карпатах висаджено понад 20 000 дерев

3000 кілометрів у дорозі, 3 національні парки Карпат, майже 5 га знеліснених територій – і як результат: понад 20 000 саджанців висадили наші співвітчизники в рамках Всеукраїнської програми «Разом за природу» за підтримки ТМ «Моршинська» та Всесвітнього Фонду Природи. І це лише початок!

Наприкінці травня успішно завершився перший етап всеукраїнської програми «Разом за природу», у ході якої ініціатори проекту запропонували кожному українцю зробити свій внесок у збереження природи, долучившись до відновлення українських Карпат та посадити власне іменне дерево. 
Проект тривав 3 місяці. За цей час майже 5 000 небайдужих українців з різних регіонів нашої країни, представники телебачення та більше 25 ЗМІ взяли участь у проекті, а 10 учасників акції змогли висадити свої іменні дерева особисто.
Проект «Разом за природу» став першим досвідом корпоративного партнерства фонду WWF в Україні. В рамках подальшої співпраці заплановано цілу низку важливих проектів, направлених на збереження природи Карпат зокрема та України загалом.
Карпати були обрані першим регіоном не випадково, адже саме цей регіон є батьківщиною «Моршинської». Тут знаходяться унікальні моршинські джерела природної мінеральної води, і таким чином ініціаторам хотілося віддячити природі за такий подарунок.
Більше 5 000 000 українців дізналися про проект, більше 5 000 споживачів долучилися до акції на сайті, ролик проекту набрав біля 500 000 переглядів - це говорить про актуальність даної теми та готовність наших співвітчизників долучатися до важливих проектів.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative