Публікації

Показано дописи з вересень, 2016

«Новела по-українськи» нагородить переможців

Зображення
Цьогорічних переможців нагородить конкурс "Новела по-українськи" у суботу, 1 жовтня. Підбиття підсумків конкурсу від журналу "Країна" та дискусія про декомунізацію і коротку прозу розпочнеться о 15:00 в Українській книгарні "Смолоскип" у Києві, вул. Межигірська, 21. Вхід вільний.

Олександр та Назарій Вівчарики - у новій збірці

Зображення
На Форумі видавців у Львові було презент овано збірк у горор-оповідань. Серед авторів Назарій Вівчарик і Олександр Вівчарик. На сторінках збірки матеріалізуються вампіри та привиди, зомбі та відьми, таємничі монстри та мерці – усі найпопулярніші персонажі жанру жахів. Смертоносні тварюки виповзають з темряви, з’являються з потойбіччя або з глибин збудженої свідомості.

Поповнення з Форуму видавців у Львові

Зображення

«Без терміну давності» вже на вітрині

Зображення
Збірка оповідань малої детективної прози «Без терміну давності» — це третя книга із серії «Це ж елеме нтарно, сер!». У нову збірку ввійшли оповідання як постійних авторів, так і нових. Зокрема, у збірці можна прочитати детектив журналіста з Черкащини Олександра Вівчарика

"Інколи горобець рідніший за людину, або Чорні ворони з зірками"

Зображення
Текст переможця конкурсу "Новела по-українськи" Ковзанка в центрі міста вигравала вогнем ліхтарів, які відбивалися у ній, немов у дзеркалі. Я взув ковзани "канади" і ступив на лід. Ще донедавна я був такий, як і переважна більшість однолітків у приполярній Інті, тобто, прив'язував шнурками до валянок так звані снігурки. Але от, нарешті, батьки купили не заокруглені спереду ковзани, а справжні, як у хокеїстів, ще й прикручені до черевиків. Ця буденна нібито подія, яка сталася взимку 1967 року, остаточно підвищила мій статус в очах товаришів по вулиці Стадіонній, що на посьолку шахти №9. Адже влітку батьки придбали мені велосипеда! Він одразу увів мене в коло небагатьох щасливчиків, які мали двоколісне диво. Тож, незважаючи на свій підупалий авторитет (після того як батьки "необачно" купили мені піаніно), я потрапив до майже закритого "клубу" власників велосипедів.

Слухаємо подкаст!!! Книжковий маестро #3. Назарій Вівчарик

У Черкасах група студентів-ентузіастів робить чудове радіо. Пощастило бути гостем однієї з передач. Трішки прорекламував чудову збірку "Ігри з темрявою" та трохи розповів про свої перші кроки в літературі. Слухаємо тепер Sunfish radio