Свободівець підтримав конкурс сучасної української книги

Звісно частково реклама, зате люди нові книги матимуть)))
Черкаський свободівець Ярослав Коваленко підтримав конкурс «ЧеЧитка», покликаний популяризувати сучасну українську літературу. За фінансової підтримки підприємця‑націоналіста організатори залучили до конкурсу книжки ще одного українського автора.

Конкурс читацьких смаків черкасців 2016 року проводить МГО «Книжковий маестро». Його суть полягає в тому, що мешканці міста читатимуть книги українських авторів, відібрані організаторами конкурсу, та в середині 2017 року оцінять їх відповідно до критеріїв від одного до п’яти балів. Книга, яка отримає найвищу оцінку черкасців, стане кращою видавничою новинкою року та літературним вибором Черкас. 

Взяти книги для прочитання черкасці зможуть безкоштовно у організаторів конкурсу. А завдяки фінансовій підтримці Ярослава Коваленка до конкурсу було залучено книги «Баборня» авторства Мирослава Лаюка.


«Усвідомлюю, наскільки важливо нині популяризувати все українське, зокрема й сучасну літературу. По-перше, треба доводити, що вона існує. По-друге, треба надавати можливість розвиватися видавничий справі в Україні. А взагалі, цей конкурс – це чудова можливість книжками відірвати людей від телевізора та соц. мережах», – поділився дуками активіст Черкаської міської організації ВО  «Свобода» Ярослав Коваленко.

Прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода»

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча