Трішки полазив по черкаському театру

Майже двадцятишеститонні металоконструкції для покрівлі драмтеатру, які завершили виготовляти на Драбівському підприємстві «Етуаль-метал», привезли сьогодні до Черкас.


За словами головного інженера заводу «Етуль-метал» Андрія Шматкова, ферми – складної конфігурації із профільної труби, тож і замовлення достатньо специфічне.

– Замовлені на виготовлення металоконструкції за обсягом для нашого заводу не великі, близько 26 тонн, але роботи специфічні, – зауважує Андрій Шматков. – Тому спочатку треба було розробити креслення, зокрема і в тривимірній програмі. Тож виробництво конструкцій ми запустили у другій половині вересня, хоч договір підписали із замовником на початку серпня. Конструкція – надійна, гарантія – не менше 20 років. Завод, відповідно до усіх нормативних документів, видає сертифікат на виготовлені ферми.
З прибуттям усіх конструкцій розпочнуться основні роботи на даху театру. Для якісної та швидкої установки ферм орендують кран у ПАТ «АЗОТ». Відповідні домовленості з підприємством уже є.
– Хоч були комерційні пропозиції від Запоріжжя та Дніпропетровська, але наші земляки дали найвигіднішу. Крім того, можемо приїздити сюди та бачити весь процес виробництва. З директором заводу бачимося кожні два-три дні. На сьогодні профінансовано близько 9 мільйонів гривень. Окрім демонтажа, який провели торік, в театрі вже повністю відновили цегляну кладку, армопояс та залили закладні деталі для ферм, утеплена фонарна частина драматичного театру і там же зроблена покрівля, – каже підрядник, директор ТОВ «Арсенал» Владислав Мамчур.
Після встановлення ферм візьмуться накривати дах. Метал для нього замовили з Польщі.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно