«Без терміну давності» вже на вітрині

Збірка оповідань малої детективної прози «Без терміну давності» — це третя книга із серії «Це ж елементарно, сер!». У нову збірку ввійшли оповідання як постійних авторів, так і нових.

Зокрема, у збірці можна прочитати детектив журналіста з Черкащини Олександра Вівчарика
Як і у попередні рази, всі твори цієї книги є переможцями конкурсу малої детективної прози «Це ж елементарно, сер!» Цього разу читач матиме можливість слідкувати за захопливими гостросюжетними подіями у різних країнах та різних епохах, від України до Англії, від сивої давнини до сьогодення. Ця книга доводить, що історичні детективи не обов’язково мають описувати стару Англію. А також те, що й у нас є своя історія, яку ми починаємо досліджувати через призму детективів.

Без терміну давності / В. Геник, І. Пойченко, Д. Безверхній, К. Мельников, Б. Тетяна, Т. Мороз, І. Притика, В. Лукін, М. Малина, Р. Радутний, І. Стамбол, О. Вівчарик, А. Лозінський, С. Рибницький, С. Гласенкo, А. Гаврильченко, В. Васильченко ; упор. В. Михайлова. — К. : ЛітМайданчик, Електрокнига, 2016. — 310 с. ISBN 978-617-7026-41-8

упорядник: Вікторія Михайлова; спільній проект міжнародної літературної платформи "ЛітМайданчик" та видавнитцтвa "Електрокнига"

Ціна 100 грн

Книга буде продаватися у мережі книгарень "Є", а також її можна замовити у пані Вікторії - ось профіль у "Фейсбуці"

І ВАЖЛИВО: "ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ "БЕЗ ТЕРМІНУ ДАВНОСТІ" ТА ОГОЛОШЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ ПРОЕКТУ-КОНКУРСУ КОРОТКОЇ ДЕТЕКТИВНОЇ ПРОЗИ "ЦЕ Ж ЕЛЕМЕНТАРНО, СЕР! 3.0" відбудеться 16 вересня о 20:30 - 21:15 за адресою вул. Вірменська, 35, м. Львів, Культурно-мистецький центр «Дзиґа»

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?