На Холодноярщині таборували та відбивалися від «диверсантів» (ФОТО)

10-14 серпня у славетному урочищі Холодний Яр, що на Черкащині, вдруге відбувся військово-патріотичний табір «Холодноярщина», організований громадською організацією «Національний Альянс».

Учасниками табору стали 30 юнаків та юначок з Черкас, Києва, Світловодська, Кременчука та Луцька.

На таборі молодь не лише займалася практичними заняттями, такими як тактика ведення бою в групах, поводження зі зброєю, самооборона, виживання в лісі, орієнтування на місцевості, фехтування палицями, а й мала гутірки та лекції історичної, націоналістичної та іншої тематики.

Зокрема, таборовики змогли заглибитись в історію самого Холодного Яру, повернутись у часи Гайдамаччини і Холодноярської республіки – саме це допомогло значною мірою передати їм увесь нескорений дух урочища.

Протягом п'яти діб, хлопці і дівчата, були у повній бойовій готовності: майже кожної ночі на табір нападала группа диверсантів, від якої учасники повинні були захистити терен табору.

«Табір «Холодноярщина» відбувся вже вдруге і надалi буде відбуватись кожного року в Холодноярських лісах. Ми маємо на меті не лише навчити та вишколити учасників, а й передати їм весь дух націоналістів, що боролись на теренах Холодного Яру.», – розповідає комендант табору Олександр Вовченко.

Висловлюємо подяку інструкторам та "залишенцям", меценату Олександру Якименко з м. Луцьк за благодійнийвнесок у розвиток табору, а також гімназії № 1, ЗОШ № 26 та 30 м. Черкаси за надання макетів для тренувань. До наступного року у Холодному Яру

Про це інформують в громадській організації молодіжного руху «Національний альянс».







Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно