Запорукою успіху для особи з обмеженими фізичними можливостями стала віра в свої сили

До звільнення з попереднього місця роботи Надія Коваль працювала не за фахом, хоча завжди мріяла знайти роботу за здобутою спеціальністю бухгалтера. До Монастирищенського районного центу зайнятості жінка звернулася за допомогою у пошуку роботи. Фахівці центру зайнятості з увагою поставилися до побажань Надії щодо нової роботи з урахуванням того, що вона особа з обмеженими фізичними можливостями.

Відвідавши ряд профінформаційних семінарів на тему «Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії», «Загальні питання зайнятості населення та стан ринку праці» та профконсультаційний захід для осіб з особливими потребами жінці запропонували посаду бухгалтера на фермерському господарстві «Ладіс», яке спеціалізується на вирощуванні зернових культур, за умови проходження попереднього стажування.

Стажування безпосередньо на робочому місці дозволило жінці ознайомитися зі специфікою роботи та удосконалити свої професійні вміння. Після закінчення стажування Надію Коваль працевлаштовано.
Монаститрищенський РЦЗ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно