Моє оповідання втрапило до збірки «Це ж елементарно, сер!»

Конкурс «Це ж елементарно, сер!» закінчився презентацією збірки творів 16 найкращих авторів.
Моє оповідання «Справа старого Арчі» також увійшло до збірки!
«Ідея проекту з’явилася у оргкомітету через статичний стан української детективу. «Детективи на сьогодні є одними із найбільш запитуваних жанрів, адже динамічна проза спонукає людину думати і аналізувати. За кордоном, у будь-якому магазині, ви можете побачити цілі відділи, присвячені детективній прозі, як із перекладами відомих бестселерів, так і з книгами місцевих авторів. В Україні ж – це лише дві-три полиці…», – каже директор ГО «ЛітМайданчик» Вікторія Михайлова, яка наразі займається пошуком партнерів проекту у Німеччині.
Оповідання, зокрема, оцінювали такі імениті українські письменники як Антон Санченко та Андрій Кокотюха.
Дякую організаторам конкурсу!

Нижче уривок з мого оповідання "Справа старого Арчі"


"...Артур сторожко ступав, намагаючись зорієнтуватися, де ж тут будиночок сторожа. Враз лопата об щось дзенькнула. Артур опусти погляд поверх свого живота. Ніби нічого. Може шматок металу чи якоїсь надгробної плити? Арчі засопів і спробував подовбати землю лопатою.
– Що там? – запитав скрипучий старечий голос.
– А тобі шо? – відповів Арчі в нікуди.
Міліцейська грубість інколи допомагала не розгубитися в найнесподіваніших ситуаціях. Будучи напруженим всередині, Арчі намагався бути спокійним і ніби байдужим ззовні. Тільки зараз він запримітив невисокого чоловіка непевного віку, за яким виднілася облуплена хатинка сторожа. На безхатька той не був схожий. Артур скосив очі. Нікого ніде більше видно не було..."


 Ось як можна замовити збірку:

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно