«Імперіал плюс» - шляхи подальшого розвитку


Приватне підприємство «Імперіал-плюс» знаходиться в одному з найчистіших регіонів України – лівобережжі Черкаської області, займається виробництвом та збутом високоякісного згущеного незбираного молока. Завдяки розширенню виробництва площ та придбання сучасного обладнання, було збільшено асортимент екологічної, натуральної, смачної та корисної продукції, що сприяло визнанню підприємства на внутрішньому ринку країни.

Головними постачальниками сировини для переробки є сільськогосподарські товариства району та населення.
Адміністрація та колектив підприємства постійно працюють над розширенням асортименту, впровадженням нових технологій виробництва та підвищенням якості продукції.
Задля популяризації вакантних місць на підприємстві проявив ініціативу Чорнобаївський районний центр зайнятості.

Днями головний бухгалтер підприємства Жанна Безкровна та інспектор відділу кадрів Оксана Хоменко зустрілися на базі підприємства з учнями 10-11 класів та ознайомили їх з перспективою розвитку підприємства, умовами праці та її оплати, здійснили екскурсію по підприємству в цехи по виготовленню згущеного молока та макової начинки.
«У зв’язку з розширенням виробництва на сьогодні наявні вільні робочі місця для варника сиропів та 2 робітників в молочному цеху», - повідомила Оксана Олександрівна та провела індивідуальну співбесіду зі всіма, кого зацікавила ця пропозиція.
У результаті проведення заходу, керівництво підприємства та центру зайнятості домовились про можливості стажування молоді з подальшим працевлаштуванням на «Імперіал-плюс» найближчим часом.
Про це інформує Чорнобаївський РЦЗ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?