Забезпечення учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням


Департамент соціальної політики Черкаської міської ради інформує про те, що згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року № 200, особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни, відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» забезпечуються безоплатними путівками до санаторно-курортних закладів структурними підрозділами з питань соціального захисту населення.

Для одержання путівки особи повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.
Для взяття на облік учасник АТО або його законний представник подає заяву, медичну довідку лікувальної установи за формою 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.
На сьогодні управління соціального захисту населення Придніпровського та Соснівського районів департаменту соціальної політики Черкаської міської ради одержали для лікування учасників АТО санаторно-курортні путівки, а саме: для інваліда війни - 1 путівку у санаторій «Феофанія» для лікування органів травлення, для учасників бойових дій - 9 санаторно-курортних путівок у санаторій «Мошногір‘я» для лікування органів кровообігу, 1 путівку у санаторій «Карпатські зорі» для лікування органів травлення та 1 путівку у санаторій «Дніпровський» для лікування нервової системи.
За детальною інформацією необхідно звертатись до управлінь соціального захисту населення у Придніпровському (тел. 32-00-96) та Соснівському (тел. 37-80-83) районах м. Черкаси.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative