Підвищення соціальних виплат не вплине на розмір субсидій


Заступник начальника управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Матвійчук Наталія Миколаївна інформує, що підвищення соціальних виплат, заплановане Урядом з 1 вересня 2015 р., не вплине на розмір житлових субсидій, які призначаються громадянам на опалювальний сезон-2015/16.

Про це під час брифінгу в прес-центрі Кабінету Міністрів України заявив Міністр соціальної політики України Павло Розенко.
«Субсидії на опалювальний сезон 2015/16 рр. на сьогодні призначені вже 2 мільйонам 600 тисячам родин. База для визначення розміру субсидій – це доходи громадян за 2014 рік. Ця субсидія вже призначена на рік. Таким чином, підвищення соціальних стандартів, підвищення розміру мінімальних пенсій, зарплат стосуватиметься наступного періоду призначення субсидій – на 2016/17 рр.».
Міністр закликав громадян активніше звертатися по оформлення субсидій, які полегшать тягар сплати підвищених тарифів на житлово-комунальні послуги і вартості енергоносіїв.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative