Якi ще новацiї чекають на громадян, котрi захочуть оформити субсидiї?



До управління звертаються громадяни з питанням: «Якi ще новацiї чекають на громадян, котрi захочуть оформити субсидiї?» 

Відповідь заявникам надає заступник директора департаменту - начальник управління соціального захисту населення Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Бінусова Катерина Марківна.


Субсидiя для вiдшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначатиметься на дванадцять мiсяцiв з мiсяця звернення, а не на шiсть, як тепер. 

Субсидiя для придбання скрапленого газу, твердого та рiдкого пiчного побутового палива - на календарний рiк за особистим зверненням громадян. 

При цьому субсидiя на оплату житлово-комунальних послуг розраховується з мiсяця звернення за її призначенням до кiнця поточного року.

У разi, коли оплата послуг з централiзованого опалення проводиться лише в опалювальний перiод чи за двоставковим тарифом або для iндивiдуального опалення використовують природний газ (електроенергiя), розмiр субсидiї розраховується окремо на опалювальний i неопалювальний перiоди. 

Якщо є якiсь змiни у складi зареєстрованих у житловому примiщеннi (будинку) осiб, їх соцiальному статусi, перелiку отримуваних житлово-комунальних послуг, змiнилися умови їх надання, виконавцi житлово-комунальних послуг, то громадянин, якому призначено субсидiю, повинен протягом мiсяця проiнформувати органи соціального захисту, подавши вiдповiднi документи.

За консультаціями та більш детальною інформацією з вказаного питання пропонуємо Вам звертатися до управлінь соціального захисту населення департаменту соціальної політики Черкаської міської ради (управління соціального захисту населення Соснівського району, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117, каб.115, тел. 37 23 52, 32 01 10; управління соціального захисту населення Придніпровського району, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, каб.123, тел. 36 05 63, 45 30 09).

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?