Студенти Суем підкорюють європейський освітній простір



Східноєвропейський університет, отримавши в Оксфорді (Великобританія) нагороду «Кращий університет 2014 року», постійно підтримує свій авторитет і працює на рівні з провідними навчальними закладами Європи, Канади, США, створюючи новітні форми освіти та перспективні можливості для своїх студентів і випускників у всьому світі. Тепер студент має реальну можливість, навчаючись у Східноєвропейському університеті, паралельно навчатись у кращих університетах світу.


Східноєвропейський університет успішно реалізовує програму подвійного диплому. Студент отримує два дипломи одночасно – державний український диплом і диплом навчального закладу країн Європейського Союзу. Навчання за кордоном супроводжується  стажуванням, отриманням практичних навичок, необхідних для успішної роботи і кар’єрного зростання в європейських та українських компаніях, і в результаті за бажанням випускника – працевлаштуванням в ЄС.

Однією з тих, хто впевнено використав свій шанс, стала студентка Марія Савченко. Під час навчання в Східноєвропейському університеті вона паралельно навчалась у провідному університеті бізнесу і права в Польщі – Lazarski University. Талановита Марія розпочала там своє навчання англійською мовою, паралельно навчаючись за програмою британського вишу Coventry University. По закінченні навчання Марія Савченко має диплом державного і міжнародного зразка Східноєвропейського університету, диплом польського університету Lazarski University та диплом британського ВНЗ Coventry University. 

Не має сумнівів у тому, що юна Марія, отримавши такий досвід навчання й стажування в Східноєвропейському університеті та в іноземному навчальному закладі, складе гідну конкуренцію на вітчизняному і міжнародному ринку праці.

Офіційне джерело: http://www.suem.edu.ua/uk/news/current_news/596

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?