Публікації

Показано дописи з червень, 2014

Піаніст-екстреміст виступив у Черкасах (фотки)

Зображення
28 червня “Піаніст-екстреміст” із Майдану (в “миру” його звуть Богдан) дав три концерти в Черкасах. У Черкасах він виступив, зокрема, на Соборній площі, та наймасовішим став, напевне, його виступ у Долині троянд – тут послухати талановитого музиканта прийшло кілька сотень людей

Усе почалося з Врадіївки? або Зради силовиків як козир наших ворогів

Зображення
Драматичні події, що прокотилися Україною за останній рік не лише змінили українців. Вони сколихнули світ. Зрозуміло, аналітики шукають пояснення такого зламу свідомості надто мирних, я б навіть сказав сумирних, донедавна людей, висувають безліч гіпотез щодо відправної точки, поштовху, того камінчика який викликав лавину. Адже передумов для вибуху було багато. Надто багато. І серед них, як на мене, не останню роль відіграло призабуте вже народне повстання у Врадіївці – символі непокірної української глибинки…

ДТП в центрі Сміли 26.06.2014р.

Зображення

тестую програму recitethis.com

Зображення

тестую програму infogr.am

Зростання аудиторії Прочерку | Create Infographics

Журналісти, не розслабляйтеся!

Зображення
Перебуваю на медіанавчанні у Києві в Університеті журналістської майстерності. Лідер команди перекладачів Українського кризисного медіацентру Сергій Малярчук висловив наступну думку, про що варто усім замислитися: "У мене такі очікування, що ми будемо мати більш серйозний конфлікт на Сході. Тож раджу журналістській братії не розслаблятися, брати більшу участь у висвітленні військових проблем.

Феноменальний успіх смілянських богатирів

Зображення
Відкритий чемпіонат Європи з пауерліфтингу за версією WPA (Всесвітнього альянсу пауерліфтингу – World Powerlifting Alliance) пройшов нещодавно у місті Луцьку в спортивно-оздоровчому комплексі „Адреналін-Сіті”. За звання найсильнішого пауерліфтера змагалися 190 спортсменів з 9 країн Європи. Серед них і команда зі Сміли у складі дев’яти богатирів.

Ультрас сколихнули Черкаси

Зображення
До Черкас 8 червня приїхали сотні футбольних фанатів, аби підтримати українську молодіжну збірну у боротьбі проти команди Латвії. Ультрас пройшлися маршем єдності від палацу культури «Дружба народів» по бульвару Шевченка, потім вулицею Смілянською аж до центрального стадіону.

Я знову в ефірі: післявиборча тематика

Зображення

Черкаські ультраc вийшли з лав Правого сектору

Зображення
Черкаські ультрас 3 червня заявили про вихід з лав Правого сектору. Від їх імені про це повідомив представник місцевих ультрас Олег Петренко. За його словами, черкаські ультрас брали активну участь в подіях на Майдані, тоді вони влилися до лав Правого сектору міста Черкаси, ставши найактивнішою і найчисельнішою його частиною, по-суті, його ядром.