У Смілі відчувається наближення майбутніх місцевих виборів



На чергову сесію Смілянської міської ради, яка мала відбутися сьогодні, тобто 28 листопада, не прийшли більшість депутатів. Зате прийшли політично активні сміляни, вірніше, в основному, смілянки. Вони подивилися, як міський голова Вадим Решетняк привітав школярів – стипендіатів міського голови – , як вручив їм стипендії, а тоді висловили йому своє обурення. Мовляв, чому це немає кворуму і сесія не відбудеться, чому його часто нема на робочому місці і т. д?

Опоненти невдоволених закидали обуреним, що їхні претензії не за адресою. Бо організацією сесії займається секретар міської ради, а Вадим Решетняк, незважаючи на складну економічну і політичну ситуацію в країні, утримує Смілу в належному стані. Тож честь йому і хвала. А якщо його немає на робочому місці, то це не значить, що він не займається проблемами міста. Його робоче місце – це вся Сміла. А її проблеми треба вирішувати і в Черкасах і в Києві…
Присутні згоди не дійшли і розійшлися. Коли відбудеться сесія – невідомо. Зате зрозуміло, що дехто зі смілян відчув наближення місцевих виборів і активізувався. До речі, аж надто резонансних питань на розгляд сесії не виносили. Тому незрозуміло, що ж так налякало місцевих депутатів.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative