Ткаченко здав кров на АТО (ВІДЕО)



Сьогодні зранку голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко разом із колегами з ОДА здав кров на АТО, щоб популяризувати таким чином важливість донорства
Юрій Олегович разом з іншими громадянами вистояв чергу до реєстратури у черкаському пункті переливання крові, а після заповнення необхідних паперів та перевірки здав кров та закликав інших громадян робити те саме.

– Я вирішив долучитися до акції здачі крові для наших бійців, оскільки вважаю, що сьогодні, як ніколи, нам всім треба бути об’єднаними, бути разом. Таку процедуру я проходжу вперше, але, думаю, не востаннє. У мене для цього достатньо сил. Я щоранку займаюся спортом, не курю і практично не вживаю алкоголь, веду здоровий спосіб життя, – сказав Юрій Олегович.

Під час здачі крові Ткаченко досить щиро поговорив із журналістами, зокрема, згадав про своє життя переселенця з Молдови до України та про перший досвід роботи вчителем початкових класів.
Здаючи кров та згадуючи минуле, Юрій Ткаченко розмірковував про свій досвід вчителя початкових класів, наголошуючи на важливості виховання школярів змалечку, бо саме тоді, на його думку, закладаються основи характеру громадян та патріотичності.

Голова ОДА також поспілкувався із персоналом медичного закладу та з’ясував його потреби. Зокрема, пообіцяв сприяти виділенню із бюджету коштів на аналізатор крові та запаювач пластикових магістралей.

Також Юрій Ткаченко зазначив, що побував учора у Верховній Раді України разом з іншими головами ОДА під час першого засідання парламенту.
Ткаченко наголосив, що тема об’єднання громадян заради спільних перемог звучала і в промові Президента.
Юрій Олегович також зазначив на необхідності об’єднуватись сьогодні навколо української національної ідеї, адже, на думку губернатора, якби на Сході переважала така ідея, то українці були б більш об’єднаними і не страждали від війни.
Як повідомили медпрацівники, здати кров може будь-який громадянин України віком від 18 до 60 років, який є здоровим, веде здоровий спосіб життя та має при собі паспорт. Є також вимоги до харчування перед процедурою - за 48 годин потрібно не вживати алкоголь, не палити, не вживати чогось гострого, жирного.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative